Hier staan wij voor

AristoKinderZorg stelt het kind centraal.

We zijn van mening dat kinderen op belangrijke punten verschillen van volwassenen. Het is ook belangrijk dat deze gespecialiseerde zorg plaatsvindt op een plek waar het kind en ouders zich prettig bij voelen.

De zorgvraag wordt afgestemd op de behoeften en wensen van uw kind en het hele gezin en omdat we een kleinschalig team zijn zal u weinig variatie van zorgverleners zien. Hierdoor kunnen we dus uw gezin heel persoonlijk begeleiden en blijft de communicatie optimaal.

Ons  team bestaat hoofdzakelijk uit (kinder)verpleegkundigen die deskundig en professioneel zijn opgeleid. Om het deskundigheidsniveau op peil te houden en uit te breiden investeren wij in scholing.

Het is mogelijk om onder onze begeleiding  verpleeg technische vaardigheden aan te leren d.m.v. een stappenplan met theorie en praktijk. Hierdoor kunnen we er vaak voor zorgen dat er een ziekenhuisopname niet nodig is, in sommige gevallen kunnen we in overleg met de medisch specialist en afdelingsteam de ziekenhuisopname verkorten. We gaan er van uit dat ieder kind het liefst in zijn eigen thuissituatie is,  en net als ieder ander kind kan spelen en de ruimte krijgt zich te ontwikkelen.

UW WENS IS ONZE ZORG